Padel Bat

Bedste Padel Bat Marts 2021

Vi hjælper dig med at finde de bedste padel tennis bat på markedet.

Her vil vi kigge på hvilke padel bat der er de bedste på markedet. Her har jeg fundet frem til 3 super gode Padel Tennis bat som er alle pengene værd.

Nr. 3. Wilson Ultra Elite V2

Padel Bat

Pris: 1299 kr.

Dette er et fantastisk og ultralet padel tennis bat, der giver en fremragende balance mellem styrke og kontrol. Dette bat er dog ikke til nybegyndere. Dette bat leveres med Wilsons skarpe hul teknologi, dette betyder at hullerne er symmetrisk arrangeret. Håndledsremmen ved håndtaget hjælper med at forhindre, at hånden glider og man undgår unødvendige bevægelser af håndleddet.

Dette bat er ekstremt let og vejer kun 355 gram. Spillere over hele verden elsker dette bat for sit banebrydende design og overlegne konstruktion.

Fordele ved dette padel bat:
✔ Ekstremt let padle.
✔ God til prisen
✔ Unik konstruktion
Ulemper ved dette padel bat:
✖ Greb størrelsen er 4 tommer, og derfor kan dette bat muligvis ikke appellere til dem med en stor håndflade
✖ Dette er ikke til nybegyndere

Dette padel bat får 8/10.

Nr. 2 Babolat Air Veron

Padel Bat

Pris: 1595 kr.

Ideel til den dynamiske angriber, der benytter enhver lejlighed til at komme ind i nettet og bruger sin hastighed til at generere kraft. Dette bat er med Carbon Flex, vævet af to forskellige materialer for at kombinere fordelene ved begge dele: den eksplosive kraft af kulstof og den lette styrke af glasfiber. Den perfekte blanding til en mere fleksibel overflade, der giver dynamisk kraft.

Vi bemærker straks, at Veron Air er mere spilbar end Viper Air. Det har en blødere berøring og er mere behagelig takket være glasfiber komponenterne.

På trods af at det er tænkt som en primært angreb orienteret ketcher, leverer det gode resultater i forsvaret. Det er let at bevæge sig i de rigtige positioner. Da Veron Air er blødere end Viper-luften, er det lettere at generere hastighed bag på banen. Størrelsen af sweet spot er også større, men det er stadig en ketcher, der kræver god teknik og erfaring.

Fordele ved dette padel bat:
✔ God i både angreb og forsvar
✔ Kan benyttes af alle type spillere

Ulemper ved dette padel bat:

✖ Høj pris

Dette padel bat får 9/10.

Nr. 1. Head Graphene 360+ Alpha Pro

Padel Bat

Pris: 1599 kr. – Spar 600 kr.

H Graphene er et enestående padel tennis bat. Battet inkluderer en bedre og blødere kombination af skum for at give bedre komfort. Denne kraftskum fungerer som en perfekt allieret til at give maksimal effekt. Du kan forbløffe din modstander med hastigheds skud ved hjælp af dette bat.

Heads signatur Graphene 360-teknologi, giver en bedre energioverførsel, og innovative spiralfibre, som optimerer flexibiliteten. 

Battet er integreret med en anti-shock-teknologi, dette beskytter mod ridser og skrammer, i form af det lag af polymetrisk materiale, der ligger på toppen af battets ramme. 

Dette er det bedste padel tennis bat til dig som vil blive bedre.

Fordele ved dette padel bat:
✔ Fremragende bat med komfort og præcision
✔ Kvalitet bat til en god pris
✔ Henvender sig til allround spilleren
✔ Kan benyttes af alle. Både nybegyndere og turneringsspillere
✔ På tilbud. Du spare hele 600 kr hos padelshoppen.com.
Ulemper ved dette padel bat:
✖ Høj pris men helt klart pengene værd

Dette padel bat får 10/10.

Danmarks største forhandler af Padel udstyr. Hurtig levering. Skarpe priser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart