Padel sko

Bedste Padel Tennis Sko Marts 2021

Vi hjælper dig her med at finde de bedste padel tennis sko.

Det er sindssygt vigtigt at vælge de rigtige padel tennis sko. Det er vigtigt både mht. komfort og bevægelighed. Her kommer jeg med 3 forskellige sko som er rigtig gode i forhold til prisen.

Nr 3. Asics Gel-Game 8

Pris: 490 kr. – Spar 150 kr hos padelshoppen.com

Dette er en stilfuld, behagelig og let træningssko. Du kan bruge dem, mens du spiller banespil eller mens du træner. Skoen er lavet i et åbent mesh design, hvilket forbedrer åndbarheden væsentligt i skoen. En teknologi dine fødder vil takke dig for! 

Materialet i disse sko er en blanding af både stof og syntetisk og er således fleksibelt og behageligt med en enorm støtte til foden under træning. Med Asics verdensberømte gel-teknologi får du en øget stød absorptionen. Det vil gavne dig på banen, reducere belastningen på dine led og mindske sandsynligheden for skader. 

Fordele.

✔ God åndbarhed

✔ God fleksibilitet

✔ Stødabsoberende

Ulemper:

✖ Kan føles stram ved tæerne

En god padel tennis sko til nybegynderen.

Karakter: 8/10

Nr 2. Adidas Adizero Ubersonic 2

Pris: 719 kr – Spar 480 kr hos padelshoppen.com

Elsker du at spille Padel tennis i et hurtigt tempo og samtidig kan lide at være stabil på banen? Hvis du er den type spiller, har jeg den perfekte sko til dig.

Adidas Adizero Ubersonic 2 er designet med hastighed, stabilitet og letvægt i sin kerne. Desuden tilbyder det fremragende støtte og komfort mens du er på banen.

Skoen har en sok lignende pasform, som giver en bedre og mere skræddersyet pasform. Med den lette Sprintframe struktur på siden af skoen sikrer du en perfekt større om foden for hvert skridt du tager.

Fordele.

✔ Vejer næsten ingenting

✔ Giver godt fart til spillere

✔ Flot design

Ulemper:

✖ Tynde snørebånd

En super sko som kan bruges af alle type spillere.

Karakter: 9/10

Nr. 1 Babolat Movea Spinach

Pris: 949 kr. – Spar 250 kr. hos padelshoppen.com

Babolat Movea er perfekt tilpasset til padel takket være deres sål specielt designet til denne sport. Komforten og pasformen i denne model inspireret af Propulse Blast er perfekt til kun at tænke på én ting: dit næste træk.

Babolat ønskede at skabe en super trofast sko, der gør spillet lettere og mere sikkert for udøveren. Af den grund har de i samarbejde med dækproducenten Michelin udviklet en gummi, der giver en sko som holder. Supplerende giver det også et stærkt greb på banen, selv når der er en del sand til stede. 

Ydersålen lavet i den omtalte gummi er udviklet specielt til padel tennis og sportens bevægelsesmønster. Det får skoen til at skille sig markant ud og gør den til en af de allerbedste padel sko i verden. 

Fordele.

✔ Specielt design til Padel tennis

✔ Modstandsdygtig

✔ Flot design

✔ Stærkt greb på banen

Ulemper:

✖ Høj pris

Denne sko er meget unik og henvender sig til topspilleren.

Karakter 10/10

Danmarks største forhandler af Padel udstyr. Hurtig levering. Skarpe priser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart